Velkommen

Xperia 10 IV + headset WH-XB910N
Vi takker for dit køb og tror du bliver rigtig glad for din nye Xperia smartphone. For at være berettiget til tilbuddet, skal du have købt en Sony Xperia 10 IV: I perioden 27/2 - 29/5 2023 hos Telmore I perioden 2/3 - 31/5 2023 hos CBB I perioden 6/3 - 31/5 2023 hos YouSee Din faktura gælder som bevis på dette, så denne bedes uploadet. Vi beder dig også oplyse dit IMEI nummer. Efterfølgende får du en bekræftelsesmail på, at vi har modtaget dine informationer. Efter vi har gennemgået og bekræftet dine informationer, vil du modtage dit Sony headset WH-XB910N.


Du kan finde IMEI-nummeret på stort set alle telefoner ved at taste den universelle kode. Tast *#06#. Ofte vil det ikke være nødvendigt at klikke 'Ring op', da IMEI-nummeret vil dukke op så snart du har tastet koden
Der er ikke valgt nogen fil
Tag et billede af din faktura, med din telefon, og upload billedet ved at trykke på 'Vælg fil'. Fakturaen har du fået udleveret, enten som print eller digitalt, da du købte telefonen.
Jeg giver hermed tilladelse til at mine oplysninger opbevares af MS Branding A/S, og/eller den underleverandør der leverer systemet, til brug for verifikation af mit køb af et Sony produkt. Mine data må opbevares under hele verifikationsprocessen, og i maksimum fem år til regnskabsmæssige formål.
Jeg har læst og accepterer MSB's privatlivspolitik
Jeg har læst og accepterer handelsbetingelserne